960 692 246 (GRATUITO 900 696 822) hola@costaenergia.com

Skift til Costa Energia

Spar penge og glem alt bøvlet med din elregning
SPAR PÅ POTENCIADet er ikke vores skyld!

Privat

Smart Tarif

Når du skifter til Costa Energía, køber du din strøm til markedets kostpris (altså den pris, der kalkuleres på elbørsen OMIE+distributionsafgifter og skatter). Det sikrer dig, at du altid har den billigste pris, men også, at lige såvel når markedsprisen går op, og din pris med, så følger din pris med ned, når markedsprisen går ned.  

Vi kalder denne tarif for ”Smart Tarif”, og du kan abonnere på den slags kontrakt, hvis din elforsyning er en kategori 2.0TD, altså op til 15KW potencia.  

Vi køber med andre ord strømmen for dig på elbørsen, og for den service opkræver vi et mindre administrationsgebyr på 4€ +IVA hver måned.  

Beløbet opkræves sammen med din elregning og tariffen gælder kun for private tilslutninger. 

Vi køber med andre ord strømmen for dig op børsen, og for den service opkræver vi et mindre administrationsgebyr på 6€ +IVA for hver MWh du forbruger. Beløbet opkræves sammen med din elregning. Tariffen gælder kun for erhvervstilslutninger. 

Erhverv

Indexeret Smart Tarif

Er du en erhvervsvirksomhed, og skifter til Costa Energía, køber du din strøm til markedets kostpris (altså den pris, der kalkuleres på elbørsen OMIE+distributionsafgifter og skatter).  

Det sikrer dig, at du altid har den billigste pris, men også, at lige såvel når markedsprisen går op, og din pris med, så følger din pris med ned, når markedsprisen går ned. Det er fair og smart, så vi kalder denne tarif for ”Indexeret Smart Tarif”, og du kan abonnere på den slags kontrakt, hvis du er erhverv med et CIF nummer. 

KONTAKT

Spar på energien

    Call Now ButtonINFO

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Más información