960 692 246 (GRATUITO 900 696 822) hola@costaenergia.com

Om os

 

Vores lange erfaring kommer dig til gode. 

Costa Energía har været med siden starten af liberaliseringen af det spanske elmarked

Vi har prøvet det hele, og derfor ved vi også bedre end mange andre, hvad der er op og ned på det spanske elmarked.   

Og med de store udslag i priser og pludselige ændringer i lovgivninger i det spanske markedsom vi har været vant til siden starten, har vi lært, at det er vigtigt at være på forkant med lovgivningen, have kilder i alle de organer, el-markedet består af det kan du læse mere om her: ”El-markedet” og ”venner” her og der i de kredse, der har indflydelse på det spanske elmarked. 

Hurtig opdatering essentiel 

Vi er derfor altid opdaterede, ikke blot med viden, men også med software og fakturering, så vi altid følger lovgivningen til punkt og prikke.

Det giver vores kunder har den lettest mulige hverdag med elektriciteten. Det giver os også den fordel, at vi derfor også kan nå at advare og/eller rådgive vore kunder om ændringer, og hvad de betyder for den enkelte forbruger, noget før de bliver offentliggjort som BOE´s (Statsbulletiner) og medierne begynder at interessere sig for sagerne.

Dansk/Skandinavisk service

Costa Energía ‘s danske rødder er det, der sikrer dig en transparent elpris, regninger, der er til at forstå og først og fremmest et fokus på kundebetjening og hastigheden af samme – noget som fortsat er stort set u-dyrket disciplin hos de fleste el-selskaber i Spanien. Men forskellen på et godt og et dårligt elselskab er kundeservicen, og vi VIL være bedst til kundeservice.

Om vores blogs

Det er ikke vores skyld!

Det uafhængige elselskab er faktisk den mest udfordrede part i krisen:
Stigningen i prisen sker i engrosleddet, og de der tjener skillingerne på de høje prise er dem, der producerer elektricitet, ikke dem der, sælger til slutbrugerne.

udvikling i day ahead, OMIE siden dec 2018

været en ”helt vild” udvikling, og også markedet for futures har totalt undervurderet, hvordan markedet ville udvikle sig. Selv i slutningen af juni, hvor vi ellers kunne begynde at se skriften på væggen. Nedenstående tabel viser en lille snip af udviklingen i futures fra sidst i juni, til de reelle betalte priser og så futures fra i går på årets sidste måneder.

Effekten af Sanchez’s ”Chok indgreb” mod de ekstremt høje elpriser

I sidste uge kom den spanske regerings såkaldte chok-indgreb mod de høje elpriser på markedet, og Sanchez og hans Sanchizos lover at de nævnte tiltag vil mindske din faktura med ca. 25%.

Kontakt os

    Call Now ButtonINFO

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Más información