960 692 246 (GRATUITO 900 696 822) hola@costaenergia.com

Lad os købe din strøm for dig – så du kun betaler kostprisen

 

Med Costa Energía betaler du kun kostprisen for din elektricitet

Privat – Smart Tarif

Erhverv – Indexeret Smart Tarif

COSTA ENERGIA – VALENCIA / MÁLAGA 

Vi køber med andre ord strømmen for dig op børsen, og for den service opkræver vi et mindre administrationsgebyr på 4€ +IVA hver måned. Beløbet opkræves sammen med din elfaktura. Tariffen gælder kun for private tilslutninger. 

Vi køber med andre ord strømmen for dig op børsen, og for den service opkræver vi et mindre administrationsgebyr på 6€ +IVA for hver MWh du forbruger. Beløbet opkræves sammen med din elfaktura. Tariffen gælder kun for erhvervstilslutninger. 

Om vores blogs

Det er ikke vores skyld!

Det uafhængige elselskab er faktisk den mest udfordrede part i krisen:
Stigningen i prisen sker i engrosleddet, og de der tjener skillingerne på de hæje prise er dem, der producerer elektricitet, ikke dem der, sælger til slutbrugerne.

udvikling i day ahead, OMIE siden dec 2018

været en ”helt vild” udvikling, og også markedet for futures har totalt undervurderet, hvordan markedet ville udvikle sig. Selv i slutningen af juni, hvor vi ellers kunne begynde at se skriften på væggen. Nedenstående tabel viser en lille snip af udviklingen i futures fra sidst i juni, til de reelle betalte priser og så futures fra i går på årets sidste måneder.

Effekten af Sanchez’s ”Chok indgreb” mod de ekstremt høje elpriser

I sidste uge kom den spanske regerings såkaldte chok-indgreb mod de høje elpriser på markedet, og Sanchez og hans Sanchizos lover at de nævnte tiltag vil mindske din faktura med ca. 25%.

Eller ring eller skriv til os! 

    Costa Energía er et el-selskab som forstår dig – og som du kan forstå!

    Vi er ikke dyrere fordi vi er skandinaviske, tværtimod. Til gengæld lægger vi os altid i selen for at yde den hurtigste og bedste kundeservice på markedet. Du får således din regning på ”rigtigt” dansk, ligesom dine email også besvares hurtigt og på rigtigt dansk, og hvis du ringer til os, så vil du også blive betjent på dansk.

    Call Now ButtonINFO

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Más información